Volkswagen

id. buzz

De Volkswagen ID. Buzz wordt standaard in één of twee kleuren uitgevoerd. Helaas is het aantal kleuren en uitvoeringen van de bus beperkt tot zeven originele lak kleuren. Car Wrapperz biedt oneindig veel een- of tweekleurige mogelijkheden voor jouw Volkswagen ID. Buzz.

Transformeer jouw Volkswagen ID. Buzz bij Car Wrapperz

Wat zijn de mogelijkheden

Met de Volkswagen ID. Buzz ben je al een stap vooruit in de toekomst van mobiliteit. Maar waarom zou je genoegen nemen met de standaarduitvoering als je jouw ID. Buzz kunt transformeren tot een uniek en opvallend voertuig? Bij Car Wrapperz bieden we een ongeëvenaarde selectie van kleuren en afwerkingen, zodat je jouw auto kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

Onze hoogwaardige wraps, verkrijgbaar in hoogglans en matte afwerkingen, geven jouw ID. Buzz een verbluffende uitstraling die echt opvalt. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om de ramen te blinderen of te tinten, wat niet alleen bijdraagt aan de esthetiek maar ook aan het comfort en de privacy.

We gebruiken uitsluitend topkwaliteit folies van 3M en Avery. Als SVA Certified specialisten garanderen we vakmanschap van het hoogste niveau. Ons ervaren team staat klaar om jouw wensen om te zetten in realiteit, met oog voor detail en een passie voor perfectie.

Of je nu kiest voor een subtiele verandering of een gedurfde transformatie, Car Wrapperz zorgt ervoor dat jouw Volkswagen ID. Buzz niet onopgemerkt blijft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw auto kunnen omtoveren tot een waar kunstwerk op wielen.

Bij Car Wrapperz bieden we talloze opties om jouw voertuig te personaliseren: car wraps, ontchromen, ramen blinderen, en tinten van voor- en achterlichten. Onze hoogwaardige diensten zorgen voor een unieke en opvallende look. Ontdek wat wij voor jouw auto kunnen betekenen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

*Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

agsdix-fas fa-check

Car wrap

agsdix-fas fa-check

Ontchromen

agsdix-fas fa-check

Ramen blinderen

agsdix-fas fa-check

Verlichting voor tinten

agsdix-fas fa-check

Verlichting achter tinten

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN JE VOOR

Hieronder een greep uit onze succesvol afgeronde projecten

Neem contact op

Locatie

Edisonstraat 23
5051 DS Goirle

Email

[email protected]

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
8:00 – 17:30

Zaterdag / Avonduren
Graag op afspraak

Zondag
Gesloten

Stuur een bericht