OVER ONS

Het professioneel aanbrengen van wrapfolie is vakwerk. Ons team is gespecialiseerd in het wrappen van verschillende voertuigen en heeft jarenlange ervaring. Wij laten jouw auto opvallen!

Precisie en aandacht voor detail

Preciesie = vakwerk. Wij helpen jou te onderscheiden en op te vallen. Om daar te komen belopen we een belangrijk proces van persoonlijk contact en veel ideeën. Wij denken graag met je mee om zo tot de perfecte oplossing te komen. Wij wrappen o.a. de meeste exclusieve auto’s, maar ook andere voertuigen en zorgen er voor dat je jarenlang plezier hebt van jouw wrap! Wil je jouw auto laten wrappen, maar heb je nog geen idee hoe? Geen probleem! Onze vormgevers denken graag met je mee. Op basis van het merk en het type van de auto geven we advies over de mooiste designs en kleurencombinaties. Waar je ook van houdt, wij maken een ontwerp op maat dat precies bij jou, jouw auto en eventueel bij jouw bedrijfsdoelstellingen past. Wij zijn door 3M gecertificeerd als 3M Preferred Car Wrapper. Daarmee behoren wij tot een kleine groep bedrijven in Europa die hun zaken dusdanig goed op orde hebben dat 3M ons aanbeveelt en achter onze kwaliteit, onderhoud, advisering en aftersales staat.

Since 2019

Sinds 2019 is Car Wrapperz actief op het gebied van car wrapping en signing. Door de jaren heen hebben wij een sterk team van creative en professionele designers en signmakers samengesteld. Dankzij de toewijding aan ons werk, blijvende inspanning om onszelf te verbeteren, het verkennen van nieuwe grenzen, en het nemen van uitdagingen. Car Wrapperz is in staat om door onze professionele houding de hoogst haalbare kwaliteit te leveren. Wij zijn een bedrijf dat maximale zorg draagt aan jouw project(en).

Wij zijn gevestigd in Goirle (nabij Tilburg). Dit is de plek waar wij ons focussen op; car wrapping, signing, paint protection, ramen tinten, smoken, ontchromen en nog veel meer.

Zonder te beseffen zijn we dagelijks omgeven door bewegende, stilstaande en lichtgevende voorwerpen. Deze zijn vaak voorzien van belettering in een huisstijl. Op onze site vindt je een selectie van projecten waar wij met genoegen de afgelopen jaren aan hebben mogen werken.

Carwrapping

PPF

Signing

Neem contact op

Locatie

Edisonstraat 23
5051 DS Goirle

Email

[email protected]

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
8:00 – 17:30

Zaterdag / Avonduren
Graag op afspraak

Zondag
Gesloten

Stuur een bericht