Camper wrappen

Ontdek de vele mogelijkheden van kleuren, wraps en opties bij Car Wrapperz voor jouw camper. Geef jouw camper een unieke en persoonlijke uitstraling en ga trots de weg op.

Transformeer jouw camper bij Car Wrapperz

Wat zijn de mogelijkheden

Het wrappen van jouw camper bij Car Wrapperz biedt talloze voordelen die je voertuig zowel functioneel als esthetisch verbeteren. Onze hoogwaardige wraps, beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, stellen je in staat om jouw camper volledig naar eigen smaak aan te passen. Of je nu kiest voor een hoogglans wrap voor een glanzende, luxe uitstraling of een matte wrap voor een moderne, ingetogen look, wij hebben de perfecte optie voor jou.

Naast kleur- en afwerkingsmogelijkheden, bieden wij ook diensten zoals het blinderen of tinten van de ramen. Dit niet alleen voor extra privacy en bescherming tegen UV-stralen, maar ook om de camper een strakke en stijlvolle uitstraling te geven.

Onze wraps en raamfolies zijn van topkwaliteit, afkomstig van gerenommeerde merken zoals 3M en Avery, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert.

Als SVA Certified specialisten, verzekeren wij je van vakmanschap en een nauwkeurige afwerking bij elk project. Bijna alle merken en modellen van campers kunnen door ons gewrapt worden, dus de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Kies voor Car Wrapperz en transformeer jouw camper in een opvallend en uniek voertuig waarmee je met trots de weg op gaat. Jouw avontuur begint bij ons!

Bij Car Wrapperz bieden we talloze opties om jouw voertuig te personaliseren: car wraps, ontchromen, ramen blinderen, en tinten van voor- en achterlichten. Onze hoogwaardige diensten zorgen voor een unieke en opvallende look. Ontdek wat wij voor jouw camper kunnen betekenen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

*Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

agsdix-fas fa-check

Car wrap

agsdix-fas fa-check

Ontchromen

agsdix-fas fa-check

Ramen blinderen

agsdix-fas fa-check

Verlichting voor tinten

agsdix-fas fa-check

Verlichting achter tinten

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN JE VOOR

Hieronder een greep uit onze succesvol afgeronde projecten

Neem contact op

Locatie

Edisonstraat 23
5051 DS Goirle

Email

[email protected]

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
8:00 – 17:30

Zaterdag / Avonduren
Graag op afspraak

Zondag
Gesloten

Stuur een bericht