Ontchromen

Hou jij ook niet van de chrome delen op je auto? Doormiddel van ontchroming maken wij de chrome delen zwart.

Premium Uitstraling

 

Met ontchromen, ook wel chrome delete genoemd is weer een extra stap om je voertuig een andere uitstraling te geven. Onder andere de raamlijsten, grill, dakdragers, spoilers, diffusers en logo’s kunnen we ontchromen en kunnen deze in elke gewenste kleur wrappen. Het is ook mogelijk om een keuze te maken tussen, glans, mat of satijn.

Wij kunnen de zogenaamde chrome delete uitvoeren en de chrome delen zwart maken doormiddel van wrapping. Vooral de raamlijsten, grill, dakdragers en logo’s worden vaak ontchromed. Overigens zijn niet alle logo’s te wrappen door de complexe vorm, deze zullen we dan indien gewenst spuiten. Over het algemeen is de meeste gekozen kleur voor een chrome delete zwart. 

Hoe werkt het?

Chrome auto-onderdelen zoals sierlijsten zijn moeilijk over te spuiten. Toch is het vaak gewenst om een auto met chrome onderdelen een andere look te geven. Daarom is het wrappen van chrome onderdelen d.m.v. Chrome Delete de ideale oplossing voor een vernieuwde look van een auto. Een voordeel van ontchromen door onze specialisten, is dat het niet nodig is om de chrome onderdelen te demonteren van de auto.

Met ontchromen kun je dus makkelijk en voordelig alle chrome onderdelen van je auto een andere kleur geven, zonder de originele lak te verwijderen of de auto over te spuiten. Met een speciaal chroom hechtende wrap folie veranderen we uw auto snel van kleur. Tevens is een een speciaal effect zoals glans, carbon, satijn, mat of één van de andere talrijke opties ook mogelijk.

Prijzen

Raamlijsten

Vanaf € 349,-

Dakdragers

Vanaf € 195,-

Grill

Vanaf € 245,-

Logo's

Vanaf € 49,-

Handgrepen

Vanaf € 145,-

Spiegelkappen

Vanaf € 149,-

Gehele auto

Vanaf € 495,-

*Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Hieronder een greep uit onze succesvol afgeronde projecten

Neem contact op

Locatie

Edisonstraat 23
5051 DS Goirle

Email

[email protected]

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
8:00 – 17:30

Zaterdag / Avonduren
Graag op afspraak

Zondag
Gesloten

Stuur een bericht