Ramen Blinderen

Graag je autoruiten laten blinderen? Als je meer privacy, veiligheid, uitstraling en/of inbraakwering wilt, dan is ramen blinderen perfect voor jou! 

Veiliger en zonwerend glas?

Als u meer privacy, veiligheid, uitstraling en/of inbraakwering wilt, dan is ramen blinderen perfect voor jou. Het ramen blinderen wordt door ons professioneel en deskundig gedaan. Door onze jarenlange ervaring stelt dat ons in staat om kwaliteit op maat te leveren.

De ramen worden getint met een hoogwaardige folie. Hierdoor kunnen wij een levenslange garantie geven op zowel de montage als de folie. Een goede eigenschap van hoge kwaliteit auto raamfolie is dat er geen verkleuring optreedt. Daarnaast bezit de folie voor het ramen blinderen duurzame en krasbestendige oppervlakken.

Mogelijkheden

In verband met de wettelijke bepalingen kiezen de meeste klanten voor het autoruiten blinderen vanaf de B-stijl (achter de voorstoelen). Maar ook de voorportierramen kunnen wij voor je tinten in de gewenste tint. Naast blinderen bieden wij ook extra UV werende folies voor mensen met zonne-allergie en extra dikke inbraakwerende folies. Voordelen zijn onder andere: warmtewerend, bescherming van het interieur en minder schittering door de zon.

De tint folie op de autoruiten reflecteert tot wel 99% van alle UV straling. Hoewel er meestal anders over gedacht wordt, doet een gewone autoruit dit niet. De voordelen die daar uit voortkomen zijn dat je niet meer verbrandt achter het stuur, de airco hoeft minder hard te werken om het koel te houden en de auto is minder heet wanneer deze in de zon heeft gestaan. Erg veel voordelen dus wanneer je de autoruiten laat blinderen.

Waarom?

UITSTRALING

Veel mensen vinden een auto niks anders dan een vervoersmiddel en gebruiken het enkel om van A naar B te gaan. Jij wilt uniek en anders zijn. Geblindeerde autoruiten geven je auto een stijlvolle en chique uitstraling. Bovendien kan je met een ‘zakelijke’ auto ook wat sportiever overkomen.

VEILIGHEID BIJ ONGEVALLEN

De veiligheidsfolie voor auto’s is dikker dan normale raamfolie, en geeft daarom meer bescherming bijvoorbeeld bij rondvliegend glas bij ongevallen. Daarnaast maakt een getinte ruit het inbreken en de ruiten inslaan van buitenaf moeilijker. Getinte folie is dan ook zeker een aanrader voor mensen met een ingebouwd navigatiesysteem.

VERMINDERT SCHITTERING

Schittering van de zon, of koplampen in het donker kunnen je verblinden wanneer je onderweg bent. Het installeren van raamfolie op je zij- en achterramen kunnen deze risico’s verminderen.

INBRAAKWEREND

Denk eens aan inbrekers die je auto als prooi zien. Zodra je de juiste keuze maakt voor de folie, kunnen inbrekers en mensen van buiten moeilijk tot niet naar binnen kijken. Daarnaast houdt de raamfolie het glas bij elkaar zodra het glas wordt ingegooid of ingeslagen.

BESCHERMING VAN INTERIEUR

Door zonnestralen kan het interieur van je auto zeer heet worden. Uiteindelijk zullen er verkleuringen ontstaan, goede glasfolie kan dit voorkomen. Door de UV-reducerende werking van de speciale glasfolie kan de oppervlakte temperatuur verminderd worden tot wel 16 °C en verbleekt je interieur en andere spullen in je auto minder snel. Omdat je auto koeler zal zijn met geblindeerde autoruiten zal je ook minder je airco gebruiken, dit zal leiden tot een besparing van brandstof.

WARMTE EN UV VERMINDERING

Naast dat UV licht slecht is voor het interieur van je voertuig, word je bij lange ritten blootgesteld aan een grote dosissen Uv-A en Uv-B stralingen. De letters A en B staan voor de Uv index, Uv B is het gevaarlijkste en kan zorgen dat je huid rood kleurt, verbrandt en in de ergste gevallen kan je zelfs huidkanker krijgen. Uv A heeft dezelfde effecten als Uv B maar dan in mindere mate. 

Mensen zijn erg gevoelig voor dergelijke stralingen, vooral baby’s en jonge kinderen moeten hier goed voor beschermd worden. Goede raamfolie kan jou, je baby en/of jonge kinderen goed beschermen. Het vermindert 99% van de schadelijke UV-stralen (A & B). Je beschermt jezelf en je kinderen tegen huidkanker en gaat het verouderingsproces van de huid tegen.

Prijzen

3 Ramen

Vanaf € 145,-

5 Ramen

Vanaf € 225,-

7 Ramen

Vanaf € 295,-

*Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN JE VOOR

Hieronder een greep uit onze succesvol afgeronde projecten

Neem contact op

Locatie

Edisonstraat 23
5051 DS Goirle

Email

[email protected]

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
8:00 – 17:30

Zaterdag / Avonduren
Graag op afspraak

Zondag
Gesloten

Stuur een bericht